“Pósán meg a fejlődés… Sírjak vagy nevessek?” Így látja ellenfele ténykedését Mándi László

Helyi hírek

Mándi László, az ellenzéki összefogás debreceni jelöltje Facebook-oldalán azt írja, “már szórólapokon is hazudik a Fidesz”.

Többek között azt kifogásolja, hogy Orbánt – aki 12 éve háborúzik képzeletbeli ellenfeleivel – a békével azonosítják. Pedig ő a világ jelenlegi első számú háborús agresszorának régi csatlósa – írja Mándi. Úgy hazudnak, hogy már maguk se értik, miről beszélnek – teszi hozzá.

Ami pedig a helyi viszonyokat illeti:

Pósán képére meg azt írták rá: “fejlődés”. Sírjak vagy nevessek szituáció. Pósán meg a fejlődés… Ő figyelmeztette a debrecenieket nemrég, hogy tessenek lassan vezetni a földutakon, mert tönkreteszik a frissen gyalult tákolmányt! Fejlődés, ja.

Majd hozzáteszi:

Végigsétál az ember Debrecen déli városrészén, és csupa “fejlődést” lát. Földutak, borzalmas aszfaltutak, közvilágítás hiánya, és nulla városi szolgáltatások. Micsoda fejlődés!

Mándi László nevéhez viszont azt írták: káosz. Erre Mándi azt reagálta: Biztosan nem jutott semmi rossz az eszükbe, és gondolták, ez elég rosszul hangzik – bármit is jelentsen. Jelzem, hogy könyvelő vagyok, és igencsak szeretem a rendet. Szóval ez is mellément.
Hazudnak reggeltől estig. Szomorú és szánalmas, hogy 12 év kormányzás után ennyire képesek – tette hozzá az ellenzék jelöltje,