Rothadó tetemek egy budapesti autóban

Helyi hírek

Rothadó tetemet találtak egy X. kerületi autóban, de az illető lakásában még bizarrabb dolgokra bukkantak – olvasható a life.hu oldalán. 

Egy autóból elviselhetetlen bűz áradt, ezért lakossági bejelentés után kivonultak hatóság emberei a X. kerületi Liget utcába. A kocsiban zsákba csomagolva egy bomló tetemet találtak, amelyről

nem lehetett megállapítani, hogy emberi vagy állati maradványról van szó, ezért a hatóság emberei segítséget kértek az állatmentőktől.

A helyszínre érkezve az autó tulajdonosától próbáltak megtudni részleteket az autóban található tetemről, ám az illető állításainak egyike sem felelt meg a valóságnak. Ezért lezárták az utcát és kibontották a zsákot.

Ekkor derült ki, hogy egy kutya teteme volt az autóban. A chip segítségével beazonosították azt az állatorvost, amelyik elaltatta a kutyát.

Az autó tulajdonosa számtalan állatorvosnál járt akik állatok tetemit adták át neki, ugyanis azt állította, hogy tetemszállítással és hamvasztással foglalkozik.

Az illető lakásában aztán még nagyobb döbbenet fogadta a hatóság embereit és az állatmentőket.

Kitömött, preparált állati tetemeket találtak, csontokat, emberi és állati röntgenfelvételeket, koponyákat. Pár „frissebb” tetem a sültkrumpli mellett volt a fagyasztóban.

Ekkor vált biztossá, hogy a férfi nem beszámítható, ezért a rendőrök értesítették a mentőket.