Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatok Debrecenben?

Helyi hírek

Tökéletes látásra vágyik, de nem áll módjában 5-6 alkalommal Budapestre utazni a legmodernebb lézeres szemműtét és a hozzá kapcsolódó vizsgálatok miatt?

Akkor úgy hisszük Önnek is jó hírrel szolgálunk, ha azt mondjuk, már nem szükséges a vizsgálatok kapcsán több száz kilométert utaznia. Debrecenben is megtudhatja, hogy alkalmas-e lézeres szemműtétre. Már a debreceni Párizsi Udvarban is elérhető a műszeres alkalmassági vizsgálat a Budai Szemészeti Központ rendelőjében. A mérések után az is kiderül, hogy az Ön szeméhez melyik szemműtét típus javasolt!

Az Ön dioptriája -12 és +6 között van és debreceni vagy Debrecen környéki lakos?

A rendellő modern, nyugat-európai színvonalú technikai felszerelésének köszönhetően már nem kell több száz kilométert utaznia ahhoz, hogy egyértelműen megtudhassa, szemének egyedi anatómiai jellemzői alapján elvégezhető-e Önnél valamelyik dioptriakorrekciós beavatkozás.

Az előzetes vizsgálatok elvégzésére azért van szükség, mert egyes egyedi eseteknél, rejtett szemészeti problémáknál a műtét elvégzése ellenjavallott lehet. A gyermekvárás és a szoptatás pedig átmenetileg zárják ki a lézeres beavatkozás lehetőségét.

Akár egyetlen délelőtt alatt visszanyerheti éleslátását anélkül, hogy ez felborítaná a napirendjét

Amennyiben a Budai Szemészeti Központ debreceni rendelőjében elvégzett, lézeres szemműtét előtti vizsgálatok alapján szeme alkalmas a látásjavító beavatkozásra, elég csak a műtét napján, a kezelés idejére Budapestre utaznia a tökéletes látás megszerzéséhez.

A látásjavító klinikán körülbelül 1,5 órát kell eltöltenie, mely során ellenőrző méréseket végeznek, sor kerül a 9-10 perces beavatkozásra, majd egy rövid ellenőrző vizsgálatot követően saját lábán távozhat.

Mindehhez a Budai Szemészeti Központ most 5000 Ft-os utazási kedvezményt is biztosít a szemműtét napján, a 100 km-nél távolabbról érkező pácienseinek!

A lézeres szemműtétet követően nincs szükség orvosi megfigyelésre és kórházi tartózkodásra. A legmodernebb lézeres látásjavító beavatkozás, a Z FEMTO 7D után 4 órával pedig akár gépjárművet is vezethet, és másnap, ha szükséges már munkába is állhat.

A Z FEMTO 7D lézeres kezelést világszínvonalon is kiemelkedő minőségű lézeres látásjavító készülékek végzik.  A lebenyt a svájci Ziemer LDV Z8 femtolézer készíti, a dioptriakorrekciót a német SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer lézer végzi.

A lézeres szemműtétét követő kontrollvizsgálatokra sem szükséges mostantól Budapestre utaznia

Van még egy jó hírünk. Miként az előzetes, alkalmassági vizsgálatokon való megjelenést, a lézeres szemműtétet követő, rendszeres orvosi kontroll-vizsgálatokon való részvételt is intézheti Debrecenben.

Időszűkében, előzetes bejelentkezés alapján a Budai Szemészeti Központ Párizsi Udvari debreceni rendelőjének kollégái akár az ebédidejében is fogadják Önt. Forduljon hozzájuk bizalommal!