Nem izgatta a járványveszély a Majka-rajongókat – kiakadt a debreceni politikus

Helyi hírek

Fergeteges koncertet adott szerdán Debrecenben Majka&Curtis. Nika személyében új énekesnőjük is itt debütált a várandós Kollányi Zsuzsi helyén.

Nika belèpő bulija volt tegnap 🙂 szerintem beilleszkedett😂😂😂♥️Köszönjük Debrecen !!! Az év első ,de reméljük nem az utolsó bulija volt nekünk 🙂

Közzétette: Majka – 2020. augusztus 20., csütörtök

A közönség láthatóan remekül szórakozott, a DK-s Varga Zoltán azonban azt rótta fel Papp László polgármesternek, hogy “a rendezők, a nézők szemmel láthatóan a legelemibb biztonsági, járványügyi előírásokat sem tartották be.”

Varga emlékeztet, a napokban pandémiás szakemberek hívták fel a figyelmet arra, hogy Debrecen, a szennyvízből vett minták, mérések alapján különösen veszélyeztetett helyzetben van, itt várható a járvány felerősödése.

Ezek után, mint felelős, városáért aggódó politikus, debreceni polgár kérdezem öntől polgármester úr: miért gondolja azt, csupán a bevételek növelése, valamiféle elhibázott, buta városimázs-elv miatt közvetlen veszélynek teheti ki Debrecen lakosainak, az ünnepségek, koncertek látogatóinak életét?

POLGÁRMESTER ÚR!
Nincs az a rendezvény, városmarketing, ami megérné kockáztatni a kikapcsolódni vágyó polgárok életét!
Ön fogja viselni annak a felelősségét, terhét, ha az ilyen események, felelőtlen szervezés, hibás döntés miatt esetleg – ne így legyen! – Debrecenben berobban a járvány?

ÖN FOGJA VÁLLALNI A FELELŐSSÉGET?
Hogy fog a debreceniek szemébe nézni?

üzente Papp Lászlónak Varga Zoltán.

Tisztelt Polgármester úr!A mellékelt fotó az augusztus 19-i, debreceni Majka koncerten készült. Ami szembetűnő, hogy…

Közzétette: Varga Zoltán DK – 2020. augusztus 20., csütörtök

 

2 thoughts on “Nem izgatta a járványveszély a Majka-rajongókat – kiakadt a debreceni politikus

  1. A DK-s f*sztól kérdezze már meg valaki, hogyha mondjuk 5 évig nem lesz ellenszer a kamuvírusra, akkor ő 5 évig #maradjotthon-t játszik??? Tegye. A többit meg hagyja élni.

  2. Hát… Az az igazság, hogy mindkét oldalnak igaza van… Sajnos most úgy néz ki nincs közép út… Igen vagy nem… Félünk vagy nem félünk… Nem tudom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük