Debrecen, MÁV, nagyállomás, vonat

Gázolt a vonat, jelentős késések lehetnek a debreceni vonalon is

A Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről 15:02-kor elindult Napfény InterCity elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvar és Zugló között, a vonatok késése Szeged, Záhony irányába akár 60 perc is lehet – közölte hétfőn közösségi oldalán a vasúttársaság.

Debreceni buszok DKV

Egy hónapig terelőútvonalon közlekedik két debreceni buszjárat

2024. március 5-én, kedden üzemkezdettől, előreláthatólag április 8-án, hétfőn üzemzárásig aszfaltozási munkákat végeznek Kismacson, a Napraforgó utcában. Az érintett időszakban a Napraforgó utca és Orgona utca csomópontját lezárják, ezért a 33-as és 33E jelzésű járatok terelőútvonalon közlekednek Nagymacs és a Segner tér irányába is.

Pedagógus nyílt nap debreceni állatkert

Ingyenes nyílt nappal várja a pedagógusokat a debreceni állatkert

Március 23-án a Zoo Debrecen díjmentes belépéssel és interaktív előadásokkal kedveskedik azoknak a pedagógusoknak, akik érdeklődnek a Park minden korosztályt felölelő zoopedagógiai és élménypedagógiai munkája iránt – tájékoztatta portálunkat dr. Nagy Gergely Sándor ügyvezető igazgató.

CATL: mit titkolnak a debreceniek elől? Kemény kérdéseket kapott a debreceni városvezetés

Sajnálatos, hogy a város vezetése, a hatóság és a CATL képviselői nem találkozhatnak a debreceniekkel, bár a „hagyományos” közmeghallgatás megtartását semmi sem tiltja – írja közleményében a Civil Fórum Debrecen Egyesület.

Busójárás Hajdúszoboszlón

Busójárás, sokác lányok tánca – így űzték el a telet Hajdúszoboszlón

Hiába mutatja már hetek óta tavaszias arcát az időjárás, ténylegesen is elbúcsúztathattuk a telet Hajdúszoboszlón szombaton késő délután. A busójárás farsangi hagyomány Mohácson, de hogy ez a régió se maradjon ki a jóból, Hajdúszoboszlóra is ellátogattak a maskarások.