Bocuse d’Or – Hamvas Zoltán: a magyar csapat ismét bejutott a világ legjobbjai közé

Ismét bejutott a világ legjobbjai közé a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny idei, Tallinnban megrendezett kontinensdöntőjének kilencedik helyén végzett, Veres István séf vezette magyar csapat – mondta el az MTI-nek szombaton a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke.

Norvégia nyerte a Bocuse d’Or Europe-t, a magyar csapat a kilencedik helyen végzett

Norvégia nyerte a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny idén Tallinnban megrendezett kontinensdöntőjét, amelyen a Veres István séf vezette magyar csapat a kilencedik helyen végzett és bejutott a jövőre Lyonban rendezendő világdöntőre – tette közzé az eredményeket a Magyar Bocuse d’Or Akadémia a közösségi oldalán.

Olajok, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében

A különböző olajokat elsősorban a magyar konyha használja fel, főként sütünk, főzünk vagy öntetet készítünk a segítségükkel. A testolajak már kevésbé elterjedtek, pedig számtalan formájuk van. Azt pedig még kevesebben ismerik, hogy illóolajokkal elkerülhető a stressz, az izomgörcs, és megszüntethetőek a fájdalmak. Nézzünk néhány példát arra, miben segíthetnek nekünk a természetes olajok!