Kezdődik a Márton napi vigadalom Hajdúszoboszlón – itt a részletes program a sztárfellépőkkel

November 10-11. között Márton-napi vigadalomra várja az érdeklődőket Hajdúszoboszló. A két napos fesztivál középpontjában természetesen a libalakoma és az új bor áll, melyeket izgalmasan egészítenek ki a sztárvendégek koncertjei és a szórakoztató kísérő programok.

Hadházi Káposztás Napok 2023 program

Hadházi Káposztás Napok 2023 – program, jegyárak, hasznos tudnivalók

2023. szeptember 23-án és 24-én rendezik meg Hajdúhadházon a 2023-as Káposztás Napok gasztrofesztivált. A rendezvény fénypontja, a főzőverseny számos kísérőprogrammal és sztárséffel érkezik, a színpadokon pedig népszerű előadók szórakoztatják a közönséget.

Bor- és gasztrofesztivál Hajdúszoboszló 2023

Bor- és Gasztrofesztivál 2023 Hajdúszoboszló – részletes program

Szeptember 15-17. között, péntektől vasárnapig tart Hajdúszoboszlón a 2023-as Bor- és Gasztrofesztivál. Az ingyenes rendezvényen a finom ételek mellett neves fellépők fokozzák a helyiek és a turisták számára a fesztiválélményt. A hajdúszoboszlói rendezvény vendége a 950 éves Tokaj városa és a tokaji borvidék. Bemutatkoznak további elismert magyarországi borászatok és kiváló éttermek.

Kelemen Roland mesterszakács

Bocskaikertből a Bocuse d’Or magyar döntőjébe – Kelemen Rolandnak szoríthatunk

A bocskaikerti Kelemen Roland bejutott a Bocuse d’Or magyar döntőjébe a szeptember 4-én rendezett budapesti selejtezőben. A nyíregyházi Hunguest Sóstó séfhelyettese a legjobb négy között bizonyíthat októberben, a magyar döntő győztese pedig majd hazánkat képviselheti a 2024-es európai döntőn, melynek a norvégiai Trondheim ad otthont.

Szaft ’N Burger 2023 győztes

Szaft ’N Burger 2023: megválasztották az ország burgerét Debrecenben

Dacára annak, hogy már szeptembert írunk, az időjárás kifejezetten kegyes volt szombaton a Szabó Magda sétányra kilátogatókhoz, ahol  harmadik alkalommal rendezték meg a Szaft N’ Burger elnevezésű gasztrofesztivált. A rendezvényen ismét megválasztották az év burgerét.