Hagyományos karfiolleves: étvágygerjesztő és egyben egészséges

Ősszel és télen még szívesebben fogyasztunk levest, amelyet mi magyarok rendkívül sokféleképpen készítünk. Egy igen népszerű étvágygerjesztő és egyben egészséges, emésztést segítő levesünk a hagyományos karfiolleves. Egyszerűen és roppant rövid idő alatt elkészíthető, sokak kedvenc levese.

Egyháztáji vásár Debrecenben

Helyben sütött szalonnával és kecsketejjel is várják a debrecenieket az Egyháztáji vásáron

Már csak két alkalom van hátra az idei Egyháztáji vásárok sorozatából. Október 16-án délelőtt a helyi termelők és kézművesek termékei mellett helyben sütött szalonnával és húsokkal is készülnek az érdeklődőknek a szervezők.

Debreceni támogatással rendezték meg a romániai Bihardiószegen a Bakator Bor- és Gasztroteraszt

Debrecen városa támogatásának köszönhetően, illetve a helyi önkormányzat és a Főnix Rendezvényszervező közreműködésében évről-évre egyre több borbarátot sikerült megszólítania a Bakator Bor-és Gasztrofesztiválnak, amelynek rendszeresen az Érmelléki borvidék központja, Bihardiószeg ad otthont.

Színművészek főznek a Hadházi Káposztás Napokon, nehéz sorsú családokon segíthetünk egy kóstolóval

Hajdúhadház idén is megrendezi a Hadházi Káposztás Napokat szeptember 10. és 12. között. A szórakozás mellett nagy hangsúlyt kap a rendezvényen a jótékonyság, színművészek által főzött ételek megvásárlásával segíthetik a hajdúhadházi fogyatékkal élő fiatalokat és családjaikat a látogatók.