Tóth VIviána

Elhunyt Tóth Viviána, a Debreceni Egyetem jogi kar hallgatói önkormányzatának elnöke

Életének 24. évében, 2024. április 19-én hosszantartó, méltósággal viselt betegség után örökre megpihent Tóth Viviána, a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke – közölte az intézmény.

Tovább erősítette üzbég kapcsolatait a Debreceni Egyetem

Tovább erősítette üzbég kapcsolatait a Debreceni Egyetem

Először járt a Debreceni Egyetemen a Samarkand State Architecture and Construction University rektora, Cigdem Turkyilmaz. A Szilvássy Zoltán rektorral és Kiszil Okszána koordinációs és stratégiai igazgatóval folytatott megbeszélésén bemutatta az üzbég intézmény két és fél éve megkezdett átalakításának elveit, illetve azokhoz kapcsolódva a Debreceni Egyetemmel tervezett együttműködési elképzeléseket.

Mátyus László, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar dékánja

Ismét a debreceni Mátyus Lászlót választották az Országos Tudományos Diákköri Tanács Orvos- és Egészségtudományi Szakmai Bizottságának elnökévé

Mátyus László, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar dékánja újabb négy évre kapott megbízást az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Orvos- és Egészségtudományi Szakmai Bizottságának vezetésére. A professzor elnöki megbízólevelét az OTDT keddi ülésén vette át.