Noszály Sándor

Egyre borzasztóbb dolgokat művel Noszály Sándor, a barátai is aggódnak

Bulvár

Noszály Sándor Instagramján egyre több az aggasztó videó jelent meg a napokban. Egyelőre még rengeteg a kérdőjel a volt teniszező állapotával kapcsolatban.

Az egyik TikTokra felkerült videóban az egykori Nagy Ő mezítláb gyalogol Los Angeles egy elegáns, kertvárosi részén, körülötte nincs más, csak a házak és a sötétség, ő pedig valakit keres, miközben összefüggéstelenül beszél – írja a Bors.

Figyeljetek, most gyalog megyek, mezítláb. Kanosszát járom, b**** meg. Itt vagyok mindjárt a Victorino Nova… mert ő az egésznek a főnöke, Victorino, Victory. Megyek hozzájuk. Summa summárom, minden definition, konklúzió megvan. Nem engem kell nézni, mert én nem számítok. Nincs hierarchia, b**** meg. Egy tudat van. Én voltam az egyetlen őserő, apám, aki elbírta azt a terhet.. reinkarnációt elbírja, apám belehalt, én túlélem. Azt hitték, hogy bipoláris vagyok, mert végigéltem tizenegyszer hat hónapot fent….

– hangzik el Noszály Sándor szájából az egyik aggodalomra okot adó videóban.

Az egykori Nagy Ő barátja a lapnak azt mondta, komoly összefogás szerveződött, hogy segítsenek Sándoron.

A kinti és a magyarországi barátai is próbálnak neki segíteni, de jelenleg senkire sem hallgat. Folyamatosan megy valahová, de nem árulja el, hogy hol van

– nyilatkozta Noszály Sándor barátja.

Hétfőn újabb videókat osztott meg az egykori Nagy Ő. Noszály itt például totál összefüggéstelenül beszél:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noszaly Sandor (@noszaly)

Ez pedig egy egészen borzalmas darab:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noszaly Sandor (@noszaly)