Farm VIP

Ők lesznek a Farm VIP legújabb résztvevői

Bulvár

Meglepetésekkel teli sajtótájékoztatót tartott a TV2 csütörtökön, ahol bejelentették a közkedvelt Farm VIP című műsor új évadának szereplőit is.

Demcsák Zsuzsa és Zsolti gazda már július közepe óta látják el feladatokkal azt a 16 hírességet, akik bevállalták, hogy maguk mögött hagyják a városi forgatagot, hogy nomád körülmények közt megküzdjenek fizikai és lelki korlátaikkal – írja a Blikk.

A Sárga csapat tagjai: Aurelio, Bálint Antónia, Barnai Judit, Dopeman, Fekete Pákó, Horváth Gréta, MC Ducky és Pumped Gabó
A Piros csapat tagjai: Blága Tünde, Dávid Petra, Kapi Levente, Kiara Lord, Kováts Gergely Csanád, Lukács Miklós, Nagy Zsolt Leo és Szalontai Szilvi

De nemcsak a Farm VIP új szereplőiről rántották le a leplet ma: a csatorna bejelentette, hogy új műsort tűz képernyőre “Password – A jelszó” címmel. A vicces gameshow műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki életében először debütál ebben az új, önálló szerepben, de ismét képernyőre kerül az “Újratervezés” című műsor is, a 4. évadban Stohl Andráshoz Szabó Zsófi csatlakozik, hogy hat rászoruló család lakásálmait váltsák valóra Szabó András Csuti projektmenedzserrel és Lehoczky Léna lakberendezővel.