Majka és Szijjártó Péter

Azahriah: Majka sosem volt intelligens

Bulvár

Majka, az egyik legismertebb magyar celeb is elmondta véleményét a Puzsér Róbert kontra Ábrahám Róbert balhéról, ami addig fajult, hogy a Pesti Srácok propagandistája az utcán – szerinte muszájból – megütötte Puzsért. Majka Facebook-posztjára pedig a jelenkor legnépszerűbb magyar zenésze, Azahriah is reagált.

Majka július 23-ai bejegyzésében gyakorlatilag helyeselte, hogy meg szabad ütni azt, aki “nem ért a szóból”. Jelen esetben szerinte Puzsérnak “kijárt már egy lángos”.

Nem osztja ezt a véleményt Azahriah, aki közösségi oldalán úgy vélekedik,

“a tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag ,egerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.”

Azahriah szerint ugyanis a propagandisták “csupán felépített bábuk, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos-untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot”.

Majd így folytatja:

“Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége.”

– fogalmaz 24 óráig elérhető Instagram-bejegyzésében Azahriah.

Majka meglehetősen visszafogottan reagált “Azi” posztjára:

“Mindig elismerően nyilatkoztam róla, és kiemeltem, hogy generációjának egy olyan zászlóvivője, aki sokkal előrébb tart, mint korosztálya”

– írta Majka Azahriah-ról, és emlékeztetett, hányszor megvédte a nála jóval fiatalabb kollégáját – például a toi-toi budis, palacsintafesztiválos töcskölése kapcsán is.

“Kedves Azi! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval. Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek-mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt. És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam. Legjobbakat…”

– írta az ózdi “kemény” legény.

Előzmények:

Majka helyesli, hogy Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet

 

Megütötte Puzsér Róbertet a Pesti Srácok propagandistája – a publicista szerint Ábrahám (Rostás) szerelemféltésből verekedett