Majka helyesli, hogy Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet

Bulvár

Pofonosztásig fajult az online-vita Ábrahám Róbert kormánypárti propagandista és Puzsér Róbert publicista között. Mint arról beszámoltunk, a Pesti Srácok munkatársa ütéssel vett elégtételt Puzsér szatirikus Facebook-posztja miatt.

Az esettel kapcsolatban Majka, az egyik legnépszerűbb magyar celeb is elmondta véleményét.

Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni, mint a fizika. És tényleg!!! Mégis azt olvasom most, hogy az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították, mert lepofozta Puzsért, aki egyébként őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta.

És nemcsak őt!!

A fél országot…

Akkor most ez hogy van? Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk, hogy a számítógép monitor előtt játszák meg a nagy megmondó férfit, mindent lehet ? Először arra hivatkoznak, hogy a közszereplőknek sokkal többet kell tűrnie, mint az átlag embernek, ami egyébként egy ordas nagy faszság. De a kedvenc reakcióm, hogy a való életben mikor szemtől szemben találkoznak azzal, akit mocskoltak, megpróbálnak az intellektusra hivatkozni és amögé bújni, hogy értelmes, normális ember nem veri pofán a másikat, és nem alkalmaz agressziót – fogalmazott a zenész-médiaszemélyiség.

Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik ? A jelen ügy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok.

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Majka szerint Puzsér Róbert – idézzük: –  “az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is. Bár aki a dolgok mögé lát, az pontosan tudja, hogy ez a célja. Most megint róla fog szólni minden, és valószínű, hogy neki ettől megy vér a pöcsébe. Nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki, aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben.”

Szóval kedves Robika!!! Ilyen az, mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért. És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom, hogy kinyisson a büfé – írta a zenész.