Megütötte Puzsér Róbertet a Pesti Srácok propagandistája – a publicista szerint Ábrahám (Rostás) szerelemféltésből verekedett

Bulvár

Tettlegességig fajult egy vita Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert (eredeti nevén Rostás Tibor), a Pesti Srácok propagandistája között. Utóbbi tette közzé Facebook-posztjában, hogy a köztük levő problémát nem sikerült rendezni anélkül, hogy kezet ne emelt volna Puzsérra.

A balhé előzménye az volt, hogy Puzsér és Ábrahám régóta üzengetnek egymásnak a nyilvánosság szeme láttára. Ám a vita elmérgesedett, amikor Puzsér Róbert a Pesti Srácok fűszerkesztőjének, Huth Gergelynek azt mondta: Ábrahám Róbert „megélhetése többet ér, mint a becsülete”

Ábrahám Facebook-oldalán írt az esetről:

„Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig toleráltam a drogos Puzsér hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült. Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni”

– írta július 19-én esti bejegyzésében Ábrahám Róbert.

A csetepatéból rendőrségi ügy lett:

„Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta. Aztán meg sikoltozott, mint valami riherongy, miközben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerázott”

– írta a Pesti Srácok “újságírója”.

Kiemelte, nem érti, hogy „az, aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát vagy visszaüssön, miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie”.

A verekedést közvetlenül ez a gúnyos Puzsér-bejegyzés előzte meg:

„Kérve kérlek, fejezd be a zaklatásomat. Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted. Belátom, hogy önző voltam, amikor nem figyeltem az érzéseidre, és annak ellenére használtalak hónapokon át, hogy tudtam, ez neked többet jelent. Nem akartam mást, csak a tested, míg te a teljes lényemet és az egész életemet akarod, de értsd meg, hogy senkitől nem várhatsz el mást, mint amit jószántából adni bír. Tudom, hogy megbántottalak, és őszintén sajnálom, de annyira jó volt veled a szex, hogy úgy álltam hozzá, ennyi jár nekem, és nem törődtem a te érzelmi igényeiddel, csak azon a ponton kaptam a fejemhez, amikor be akartál mutatni anyukádéknak – ekkor esett le, hogy te azt hiszed, ez egy párkapcsolat köztünk, de már késő volt, mert te teljesen bezsongtál, és elkezdtél a nyakamra járni, amiből bocs, de mostanra elegem lett.”

Puzsér azzal zárta bejegyzését: „Bármilyen nehezemre esik a közös múltunk miatt, de nem tehetek mást: nyilvánosan felszólítalak, hogy ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül! Nehogy azt hidd, hogy nekem ez könnyű, de így lesz a legjobb. Azt kívánom, hogy találd meg a boldogságot, mert megérdemled. Gyönyörű lelked van, és hiszem, hogy valaki más egy nap boldoggá tesz majd. Vigyázz magadra, Mackó!”

Majd egy férfiszerelmes montázzsal is megfricskázta Ábrahámot (felső kép).

Felállt a pöcköd, Mackó?

Puzsér Róbert később újabb Facebook-poszttal is jelentkezett, amelyben azt írta: „A hír igaz. Rostás Tibor tegnap délután szerelemféltésből pofán csapott, én meg emlékeztettem magam arra a Bibliára, amelyet a Doktor Miniszterelnök Úrhoz írt nyalázatos levelében alkotmányos védelem alá helyeztetni kérelmez, és odatartottam neki a másik arcomat is, ahogy ő odatartotta nekem az alfelét forró éjszakák tucatjain.”

Puzsér Róbert oldala által készített montázs, ami a szöveg mellett kiakasztotta Ábrahám Róbertet  Facebook/ Puzsér Róbert 

Rostás bizonyára azt várta, hogy majd visszaütök, és így az általa gyakorolt párkapcsolati erőszak kölcsönössé válik, csakhogy ez nem a Hős utca és nem a Mónika Show – tette hozzá, majd azzal folytatta: „Mackó! Csak nem akarsz leszállni rólam, hiába jeleztem neked, hogy köztünk mindennek vége. Azzal, hogy az arcomba csapsz, csak erkölcsi vesztessé teszed magad – talán hallottál már arról, hogy az agresszió a gyengék eszköze. Akárhányszor ütsz is meg a jövőben, soha többé nem akarlak látni.”

„Ehhez mit szólsz, Mackó? Felizgultál? Nehogy azt hidd, hogy félek tőled. Próbálj meg uralkodni magadon, ahogy kulturált emberhez illik, vagy provokáld tovább a sorsot, hátha egy reggel a sitten ébredsz. A döntés a te kezedben van: szorítsd ökölbe, vagy kulcsold imára, és mérd meg a tetteid a krisztusi példa mérlegén”

– zárta bejegyzését Puzsér Róbert.

Ábrahám kommentben reagált:

“Tedd közzé a felvételt, amit a kis katonád csinált, és hagyd abba most már a hazudozást, meg mássz ki ebből a szánalmas áldozati pózból! Életedben először legalább a szektàddal szemben légy férfi, ha Edinával szemben, meg velem szemben nem sikerült annak lenned!”

Mire Puzsér:

“Felállt a pöcköd, Mackó?”

Itt tartunk most: