Szandi (Pintácsi Alexandra)

Olyan kevesen voltak kíváncsiak Szandi koncertjére, hogy az énekesnő eltette a pénzt, és ki sem szállt az autóból

Bulvár

Madaron, egy döntő részben magyarok által lakott szlovákiai településen adott volna jótékonysági koncertet egy nehéz sorsú, háromgyermekes anya megsegítésére Szandi (Pintácsi Alexandra) – írja a Blikk.

Az énekesnő férjével, Bogdán Csabával meg is érkezett a helyszínre, ám ott olyan kevesen voltak, hogy ki sem szállt az autóból, csak átvette a gázsit, majd elhajtottak a helyszínről. Az egyik szervező szerint 600 ezer forintba került a koncert.

Szandi arra hivatkozott, hogy a szerződés szerint 50 fő alatt nem ad koncertet, de a szervező szerint igazolni tudják, hogy 60 jegyet adtak el a helyszínen, és az ott lévő 40-50 önkéntes is megnézte volna a fellépést.

Állítólag a szervezők kérlelték Szandit, hogy legalább 3-4 dalt énekeljen el, de az énekesnő hajthatatlan volt.

Szandi bikinire vetkőzve merült egyet a jéghideg Balatonban

Szandi és Bogdán Csaba a Blikknek elmondta, fél 10-kor értek a helyszínre, de csak 8 embert láttak a színpad előtt, és még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében. Bogdán szerint ha lett volna 50 ember, gond nélkül leadják a koncertet,

de ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót.

Szandi férje azt is elmondta, vártak fél órát, hátha még jönnek emberek, de miután “a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, csalódottan és szomorúan távoztak.”

Szandi elismerte, hogy nem szállt ki a kocsiból, mert “nem nagyon volt hova”, és azt sem tagadta, hogy a gázsit eltették, hiszen nem miattuk maradt el a koncert, de az összeg nem volt 1500 euró. Azt sem tudták, hogy ez egy jótékonysági rendezvény volt ezért azt ígérték, visszautalják a pénzt.