Joe és Csenge

Heti 21 szexre vágyik Éjjel-Nappal Budapest Joe párja

Bulvár

Elmondása szerint többet is bírna, de heti 21 együttléttel már azért valahogy beérné Varga Miklós, művésznevén Joe szerelme.

Joe és párja, Csenge is részt vesznek a Nyerő Páros idei évadában, melynek első adása hétfőn került adásba. Az ismerkedés után sor került az első összecsapásra is a párosok között, a Tetrisz nevű játékban arra derült fény, melyik pár ismeri a legjobban egymást. A lányok előre válaszoltak Sebestyén Balázs kérdéseire, a fiúknak pedig meg kellett tippelniük, vajon mit mondhattak.

Sebestyén Balázs műsorvezető azon kérdésére, hány együttléttel lenne elégedett a páros női tagja egy héten, eltérő és nem minden esetben helyes válaszok születtek – írja a 24.hu.

Vastag Csaba és felesége, Evelin között teljes az összhang, mindketten heti két alkalmat mondtak, ugyanígy egyetértett Curtis és párja, Judit is, akiknek a heti hét együttlét az ideális. Szintén hetet mondott Boráros Gábor MMA-harcos is, a párja, Mónika azonban nevetve mondta: neki kislánya van, nem ér rá ilyenekre. Az igazi döbbenetet Joe-ék beszélgetése okozta, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja szerint ugyanis párja, Csenge heti 21 alkalommal szeretne szerelmeskedni.

És akkor keveset mondtam, de mindegy

– tette hozzá. Balázs nagyon ledöbbent.

Hét nap alatt 21? Le a kalappal, az emberes teljesítmény! Nektek nincs munkátok?

– kérdezte a műsorvezető a párostól. Hrovatin Csenge válasza egyébként a heti tíz alkalom volt, később pedig azt magyarázta Joe-nak, hogy ez a minimum, ettől több persze bármikor lehet.

Fotó: Facebook/Nyerő Páros