Tóth Andi és Marics Peti

Marics Peti megcsalhatta Tóth Andit

Bulvár

Az egykori álompár néhány héttel ezelőtt szakított, állítólag Andi féltékenykedése nem tett jót a kapcsolatuknak. A mostani hírek szerint az énekesnőnek volt is oka a kételkedésre.

Március végén Tóth Andi megerősítette a szakításukról szóló híreket, akkor elmondta, ő volt az, aki a szakítás mellett döntött, és bár tudna ő is szart dobálni, mint ahogy Marics Peti barátja tette, ő nem teszi. Az énekes egyik ismerőse ugyanis azt monta, Marics Peti már nem bírta elviselni Tóth Andi féltékenykedését.

A Blikk úgy tudja, talán volt is oka Andi gyanakvásának, zenészkörökből ugyanis olyan információk jutottak el a szerkesztőséghez, hogy Peti lehetett az, aki beengedett egy harmadik felet a kapcsolatba. Hogy az állítólagos félrelépés milyen mértékű lehetett, azt nem tudta meg egyelőre a lap. Az énekesnő menedzsmentjének egyik tagját sikerült megszólaltatniuk, ő nem volt meglepődve az új híreken.

Ezt az információt nem tudom megcáfolni…

– válaszolt először röviden arra, hogy igaz-e, hogy Marics Peti megcsalta Tóth Andit. Később pedig azt mondta:

Az a hivatalos álláspontunk, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassuk

– fogalmazott másodszorra Tóth Andi munkatársa. Gyanúsak Tóth Andi dalszövegei is, azok az idézetek, melyeket megoszt újabban:

Majd megadod másnak, értelek, majd ne hagyd magára, ha kérhetem. Vidd el, add neki a szívemet, elloptad, nekem úgy sincs már

– ezeket a sorokat a Tied az a szív című dalából tette közzé Tóth Andi, majd ezt egy újabb követte:

Bárcsak megcsókoltál volna, amikor a csóknak volt még íze, az volt a szép.