Pápai Joci is üzent Lakatos Márknak

Bulvár

Majka után zenésztársa is úgy döntött, megmondja a magáét a stylistnak az őket ért kritikái miatt.

Lakatos Márk nehezményezte Pápai Joci és Majka új közös dalának, a Barokknak a címét, mert szerinte a videóklip egyáltalán nem az adott korszakot tükrözi és a zenészek el vannak tévedve. Először Majka reagált a kritikára, posztját azonban a Facebook gyűlöletbeszédre hivatkozva törölte. Most Pápai Joci is írt egy nyílt levelet, remélhetőleg ez nem jut ugyanarra a sorsra.

Tisztelt Lakatos Márk!
Nem akartam én ilyesmivel foglalkozni a szabadidőmben, nem is tartozom magyarázattal senkinek, de látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália

– kezdi posztját Pápai Joci, aki aztán egy történetbe avatta be a stylist, amihez persze az énekes szerint nem sok köze van, de a tisztánlátás miatt inkább megtette.

Kb. 10 évvel ezelőtt a testvérem (aki egy kiváló muzsikus), írt egy gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, (akkordokat, dallamokat, ritmizációt) stílusjegyeket tartalmazott, részben pedig mai romantikus elemeket. Ezt én akkor nemes egyszerűséggel elneveztem barokk témának. Na ez a gitártéma elejétől a végéig szerepel a dalban, ez képezi a dal gerincét, de nekem borzasztóan értékes elem a testvéri vonatkozása miatt is. Nagyon becses kincs ez nekem! Ezek a dolgok, érzések inspiráltak a megírásban. Emiatt “Barokk” a címe……….!!!!!

– írta le Joci, aki szerint Lakatos Márk révén, hogy nem zenész, nem biztos, hogy kihallja ezeket az akkordokat, de ha ezek nem lennének ott, csak inspirálták volna a dalt, akkor az is magyarázat lenne a címére, de természetesen ahhoz sem lenne semmi köze a stylistnak, aki szerinte “barokkos túlzásba esett”, amikor véleményt fogalmazott meg a dalról és a klipről.

Abba már bele sem kezdek, hogy éppen azt a dalt akarod MEGTAPOSNI KÉT LÁBBAL, ami sok embernek erőt és hitet ad, de a Benned lévő keserűségtől, önteltségtől ezt már észre sem veszed…

– zárta sorait Joci, aki nem is érti, miért fogalmazott meg ennyire kötekedős és tiszteletlen kritikát Lakatos Márk. Régóta ismerik egymást és szerinte régen nem volt ilyen a stylist.