Tóth Gabi

A közönség közé hajította jegyzettömbjét Tóth Gabi

Bulvár

Annyira tombolt Tóth Gabi az egyik versenyzőjét hallgatva, hogy nem bírt az energiáival és a jegyzeteit is elhajította.

Hiába húzzák a mentortársai az énekesnőt azzal, hogy az első perctől kezdve nagyon szimpatizál az egyik versenyzőjével, Jósa Tamással, Gabi szerint nem erről van szó, nem a srác külseje vagy pusztán a hangja nyűgözi le ennyire, hanem az őserő, ami benne van.

Jósa Tamás egy Def Leppard-dallal, a Let’s Get Rockeddal készült Tóth Gabinak a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában. Nagy vállalás volt, mert ezen múlt, kap-e továbbjutást érő széket az énekesnőtől – írja a 24.hu. Tamás már előnnyel indult, hiszen kiderült, a brit hard rock együttes Gabi egyik nagy kedvence. Az énekesnő már alig várta, hogy hallja a versenyző előadását, akiben ezúttal sem csalódott, úgy tombolt, mint egy tinilány. Felállt a zsűripultban, egy ponton pedig a feje mögött hátrahajította a jegyzeteit is, ami egyenesen a közönség soraiban landolt.

20 évet a szakmában eltöltve engem nehéz meghatni egy jó kis, karizmatikus rockersráccal. Engem ez nem visz el. Hiába kacsintgatnak rám. Engem az fog meg benned, az az őserő, amivel dolgozol

– mondta produkciója végén Tóth Gabi Jósa Tamásnak, akit kétség nélkül továbbjuttatott az élő show-ba.