Loki-szurkolók, DVSC-ultrák

Loki-DVTK: sálerdővel készülnek az ultrák, játékos programok is várják a szurkolókat

Sport

A Diósgyőrrel mérkőzik a DVSC labdarúgócsapata szombaton 17:30-tól a Nagyerdei Stadionban, ezzel a Loki számára is megkezdődik a tavaszi szezon. A februári meccsek a bajnokság végkimenetelére is nagy hatással lehetnek, tekintve, hogy a csapat – a Fradit leszámítva – közvetlen riválisaival találkozik.

A szombati meccsre nagyon készülnek a Loki-ultrák is, akik arra kérnek mindenkit, hogy sállal érkezzenek a stadionba. Fontos információ, hogy a tábor a szektorbezárás miatt a DVTK ellen a B7-B8 szektorban lesz.

A találkozót a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A meghirdetett büntető-rúgó verseny nagy sikert aratott, rengetegen jelentkeztek, a szerencsések külön értesítést kapnak. A 16 órai kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítunk ki a drukkerek részére, különböző játékokkal (subsoccer, kombi sportaréna, rúgófal, óriás beerpong, fotófal), amiket a mérkőzés végéig lehet használni.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (14:30-tól 22:30-ig). A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Loki egyik ikonjával, Szatmári Csabával, akinek a fia a Diósgyőr játékosa.

“Ne csak az ultrák jöjjenek ki a meccsre!” Üzent a Loki-szurkolóknak a klub elnöke