Sztárbox: Curtis padlót fogott, Pintér Tenya hengerelt

Bulvár

Vasárnap rendezték az RTL-en futó Sztárbox-sorozat második gáláját. Három meccs jutott ismét a nézőknek: Pintér Tibor-Dobrádi Ákos, Nyári Dia-Járai Kíra, illetve a Curtis-Szegedi Fecsó összecsapás.

A nyitómeccsen a lóháton bevonuló Pintér Tibor “Tenya” jobb fizikumával hamar fölénybe került Dobrádi Ákossal szemben, majd a második menetben kiütéssel győzte le a TNT frontemberét:

 

A női mérkőzésen Nyári Dia csapott össze Járai Kírával. Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora szerint nehezen pontozható mérkőzés volt Nyári Dia és Járai Kíra harca, mert nagyon hasonló ütemben szórták egymásra az ütéseket. A küzdő felek kevés hangsúlyt fektettek a lábmunkára, inkább csak sétáltak, de folyamatosan sorozták egymást ütésekkel. A meccs végül egyhangú pontozással dőlt el Nyári Dia javára.

 

Az utolsó összecsapás előtt Curtis rendre hangoztatta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján. A rapper ezért megfogadta párja, Barnai Judit tanácsát, megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Szegedi Fecsót, ez azonban nem sikerült neki.

Az első menet ennélfogva cseppet sem technikás, de a maga módján szikrázó küzdelmet hozott. Curtis a második menetben már nemcsak sokat fogott és birkózott, hanem olykor egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Végül Fecsó kivárta azt a pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan a Voice coacha már nem is tudott feltápászkodni, leginkább a fáradtság miatt, így a bíró beszüntette a küzdelmet.