Tóth Gabi

Ezt gondolja Osváth Zsolt állami gondozottként Tóth Gabiról

Bulvár

A youtuber kiakadt azon, hogy Tóth Gabi hasonlóságot vélt felfedezni az állami gondozottak és önmaga között azért, mert őt a tájszólása miatt bántották.

Az énekesnő úgy kampányolt közösségi oldalán az SOS Gyermekfalu árvái mellett, hogy leírta, neki is nehéz volt, amikor 16 évesen Budapestre költözött, mert tájszólása miatt sokan beszóltak neki. Úgy véli, hasonlókat élt át, mint az állami gondozottak.

Az állami gondozásban felnőtt Osváth Zsolt videójában elmondta, ő örült volna, ha “tájszólással énekelheti a Mennyből az angyalt, de legalább van étel az asztalon karácsonykor”, vagy az anyja legalább egyszer befizeti az osztálypénzt részeg orgiái közepette, mielőtt intézetbe kerül, ahol verik, mint a répát, és neki nincs kihez fordulnia – írja a nuus.hu.

Osváth Zsolt szerint Tóth Gabi posztja több sebből vérzik és fontos erről beszélni, mert több százezer ember és gyerek érintett a témában, köztük ő is. Nincs olyan nap számára, hogy az állami gondozásban kapott sebei ne kerülnének felszínre és bízik abban, hogy az énekesnő posztja csupán félresikerült, és majd helyreigazítja magát. Az influenszer szerint furcsa, hogy épp a Fidesz közeli Gabinál nincs senki, aki átnézné a posztjait, mielőtt azok megjelennének.