Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi is táncolt volna a Dancing with the Starsban, de végül nem kapott rá engedélyt a Büntetésvégrehajtás parancsnokságától

Bulvár

Hamarosan indul a TV2 népszerű táncos műsora, melynek meglepetés sztárja Galambos Lajos lett volna. 

Hivatalosan még be sem jelentették, de úgy tűnik, már le is cserélték Galambos Lajost a Dancing with the Stars című tévéshow-ban. A Blikk információi szerint akadályok gördültek az ország trombitásának szereplése elé, így a TV2 már gondoskodott is a pótlásáról: a Séfek Séfe egyik ítésze, Vomberg Frigyes libbenhet majd táncra a szuperprodukcióban.

Lagzi Lajcsi nyáron titokban szabadult a börtönből, azóta otthonában van őrizetben, amit csak külön engedéllyel hagyhat el. A lap úgy tudja, a TV2 nagyon várta, hogy ez az engedély megérkezzen a Büntetésvégrehajtás parancsnokságától, mert nagyon szerették volna, ha Lajcsi is szerepel a műsorukban, ráadásul az ország egyik legnépszerűbb táncművésze, Südi Iringó párjaként. A hírek szerint Iringó és Lajcsi többször próbáltak is már a mulatós sztár boldogasszonypusztai birtokán a szereplés reményében.

Régóta ismerem, sosem volt nagy táncos, mindig irigykedve nézte azokat, akik szépen tudtak táncolni. Ennek ellenére nagy lelkesedéssel vetette bele magát a próbákba, ahogy a kerítésen kiszűrődő zenét hallani lehetett, bécsi keringőt gyakoroltak órákon át. Nem tudom, tényleg szerepel-e majd a táncos műsorban, egyvalami azonban biztos: nagyon készült már a visszatérésre, hiányzott neki a tévés szereplés…

– mondta Galambos Lajos egyik ismerőse, aki a közelben lakik. A visszatérésből azonban úgy tűnik, nem lesz semmi, mert nem érkezett meg az engedély ahhoz, hogy Lajcsi elhagyhassa az otthonát a műsor idejére, a csatorna pedig új szereplő után nézett, aki nem más, mint Vomberg Frigyes, a Séfek séfe zsűritagja.