Kávészünet sorsjegy

Nagy nyerési esélyű, 50 milliós fődíjjal kecsegtető sorsjegyet vezetett be a Szerencsejáték Zrt.

Ország

A kávézás hangulatát megidéző e-sorsjegyet vezetett be a Szerencsejáték Zrt. A Kávészünet+ sorsjegy gyakori nyerési élményt és magas nyereménytartalmat kínál a játékosoknak 50 millió forintos főnyereménnyel – írja az állami vállalat.

A Kávészünet+ e-sorsjegy a korábban kedvelt és sikeres, papíralapú, kávé tematikájú sorsjegy, a Kávészünet, valamint a Sorsjegymánia ötvözetének online változata. Az e-sorsjegyen három játék található, egy összetett és két egyszerű, amely az 50 millió forintos főnyeremény mellett 5 db 1 millió forintos nyereményt is kínál a játékosoknak, összességében pedig 560 millió forint találhat gazdára a szerencsés nyertesek között. Újdonságként a Kávészünet+ esetén is a legutóbb bevezetett, e-sorsjegyeknél már használt „click & reveal” játékmechanika került alkalmazásra, azaz kattintással lehet a sorsjeggyel interakcióba lépni, amelyen egy rövid animációt és hanghatást követően felfedésre kerül a „virtuális fedőréteg” alatti játékmező.

A “nemzeti lottótársaság” 2020 októberében vezette be az online játszható e-sorsjegyeket. Akkor kilencféle egyszerűbb felépítésű online sorjegyet dobott a piacra. Az elmúlt évben a népszerű jelenlegi vagy már nem kapható papíralapú sorsjegyek digitális térre optimalizált változatai váltak elérhetővé online.

A Kávészünet+ e-sorsjegy 1000 forintért kapható a vállalat online felületén, azaz bármikor és bárhonnan játszható.