Bruti szétalázta Debrecen korábbi alpolgármesterét

Helyi hírek

Komolay Szabolcs fideszes önkormányzati képviselő (9-es számú választókerület), korábbi debreceni alpolgármester is hozzászólt Tóth Imre Bruti tűzijáték-újraátélős videójához, amit a humorista sem hagyott szó nélkül.

“Annyira szánalmas! Izzadság szagú (sic!) erőlködés és szimpla gyűlölködés”

– írta Komolay.

Majd jött a válasz Brutitól:

“Debreceni fideszes képviselőként mi mást várhatnánk öntől, minthogy egy humorista oldalára kommenteljen sületlenségeket… Kérem írja már le, hol itt a gyűlölködés?
Viszont, ha már házhoz jött! A debreceni Lecztelep Fideszes képviselőjeként, szembeköpném magam, ha a pártnak fejet hajtva támogatnám a mérgező, veszélyes akkugyárakat azokkal szemben, akik megválasztottak! Mert azt nem tudom elképzelni, hogy tanult emberként ne lenne tisztában a körzete szélétől szűk 2 km-re fekvő akkumulátorgyárak, az emberekre gyakorolt pusztító hatásaival. Arról ne is beszéljünk, hogy a gyárakkal támogatásával, letette a voksát Magyarország és Debrecen vízkincseinek elherdálása mellett is, miközben cuki fotókat posztol az oldalán a kínai CATL akkugyár által felajánlott vízgyűjtő hordókról. Na, ez a CINIZMUS CSIMBORASSZÓJA, szégyellje el magát!!!
Ui: Találtam még szép képeket az oldalán, ahogy csodás hazánkkal pózol, de valahogy egyik sem a nyolc épülő debreceni akkumulátorgyár környékén készült. Kérem segítsen megérteni, mi járhatott a fejében, mikor ilyen hazaárulásra vetemedett? Itt az oldalamon, 174 ezren várjuk a megtisztelő válaszát!”

Komolay az üzenet láttán mentegetőzni kezdett, és bár ő támadta be a humoristát, most már neki állt feljebb:

“Kedves Bruti!
Én nem gondolom, hogy a maga véleménye hülyeség lenne. Másként látjuk a világot nem vagyunk egyformák . Ne minősítgessük egymást és ön azt teszi . Most volt a választás Debrecen lakói elmondták a véleményüket mindarról amit ön gondol és arról is amit mi. Tartsuk tiszteletben az emberek döntését . Vége a kampánynak , mindenki tegye a dolgát ön is meg én is . Bár tudom, hogy mást gondol, de higgye el, hogy jómagam és képviselőtársaim is felelősen gondolkodunk varosunkról . Itt élünk és itt is akarunk élni. Ha önnek “ igaza” van, akkor saját magunkat és családunkat is megmérgezzük …… ugye ezt nem gondolja komolyan .
Részemről befejeztem a polémiát .
Maradtam tisztelettel!”

– írta hihetetlen bátorsággal Komolay.

Interjúink Brutival:

Bruti: “Nem hiszem, hogy egy értelmesen gondolkodó ember komolyan veszi ezt az egész sorosozást”

 

“Mindig azt hiszik, hogy óriási baloldali vagyok” – interjú Brutival, aki nem a debreceni fellépéseiből él