Simsik Cynthia halála

Simsik Cynthia halála: őrizetbe vették a DVSC volt játékosának élettársát

Sport

31 éves korában elhunyt Simsik Cynthia, a DVSC korábbi játékosa, aki másfél szezon alatt 38 mérkőzést játszott a Loki színeiben. Friss fejleményeket közölt a szlovák média az üggyel kapcsolatban.

A legújabb értesülések szerint a rendőrség őrizetbe vette a nő barátját.

A rendőrség kedden reggel a közösségi oldalán közölte, hogy halálokozás és hullagyalázás ügyében indítottak nyomozást. Az ügyész beleegyezését követően a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját. A hatóság a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva egyelőre nem közöl bővebb információkat

– közölte a Parameter.sk.

Simsik Cynthia halála körül sok a kérdőjel

A fiatal nőt napok óta keresték, majd nagymegyeri otthonában, egy műanyag zsákba tekerve találták meg a holttestét.

Az elhunyt kézilabdázó édesapja a egy szlovák lapnak elmondta, hogy egy levelet kapott a lányától, melyben leírta, véget akar vetni az életének. A férfi számára azonban úgy tűnt, az üzenetet nem a lánya írta.

Először lánya nagymegyeri házához ment, ott csak Cynthia párját találta. Együtt indultak el keresni a lányt, végül a holttestet öt nappal később találta meg a rendőrség abban a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste.

Az édesapa szerint Cynthia párja a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, amikor ezt észrevette, megijedt, ezért fóliába csomagolta a holttestet, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, majd később visszavitte a házba.