Hilton Debrecen

Fotók: hamarosan nyit a debreceni Hilton-szálloda

Helyi hírek

Az előzetes tervekhez képest néhány hetes csúszással, augusztus közepén nyit a Hilton Debrecen, a szállodalánc első vidéki egysége Magyarországon.

A Hilton Garden Inn Debrecen City Center 4 csillag superior kategóriában összesen 101 szobát kínál majd a Darabos utca 3-7. szám alatt. Szolgáltatási körét egy 45-50 férőhelyes, „all day dining” étterem, a 35-40 fő kapacitású sky bár és 30-35 fő számára berendezett tetőterasz alkotja, a fitnesz, a gyereksarok és a 8-10 fős tárgyaló mellett.

A tervezett piaci pozicionálás a munkanapokon a corporate egyéni vendégekre (a BMW és a BMW-t kiszolgáló autóipari cégekre, valamint a debreceni piacon korábban is meglévő vállalatokra) épül, a hétvégeken pedig a szabadidős egyéni vendégekre, illetve – a szálloda kapacitásának megfelelően – kisebb csoportokra fókuszál az értékesítés.

Átadták az új négycsillagos szállodát Debrecenben

A debreceni Hilton Garden Inn LEED (zöld épület) minősítéssel rendelkezik majd. A minősítési folyamat biztosítja a fenntartható fejlődést, hozzájárul az energia- a vízfogyasztás, valamint a károsanyag-kibocsátások csökkentéséhez.

A hotel terveit az Ybl-díjas, megyei Prima-díjjal kitüntetett Bordás Péter által vezetett BORD Építész Stúdió készítette. A cég a napokban friss légifelvételeket közölt a hamarosan nyitó debreceni Hiltonról: