15 év után újra összejött egykori szerelmével Király Linda

Bulvár

Király Linda újra szerelmes, nem is akárkibe: első szerelmébe, akivel 15 évvel ezelőtt már egy párt alkottak.

Simon egy híres, külföldi zenei producer, annak idején azonban a távolság ő és Linda közé állt, kapcsolatukat azonban nem szakították meg teljesen: azóta is minden nap beszéltek egymással, gyakran találkoztak is.

A Király-tesók, Benjamin és Viktor noszogatták a testvérüket, hogy ha 23 éve folyamatosan beszél egy férfival, az nem lehet véletlen és biztosan ő az igazi – írja a Blikk Király Linda hot! magazinnak adott interjúja alapján.

Van egy ember az életemben, aki ott volt mellettem a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is, örömben és bánatban egyaránt. Annyit nevetünk együtt, hogy az hihetetlen, mert ugyanaz az örök fiatal, mint én vagyok, ráadásul emberként és művészként is tisztelem, iszonyatos tehetség. Hát akkor mi történhet? Elhatároztam, hogy befejezem a túlgondolást, és adok egy esélyt

– mondta 6-7 évvel idősebb szerelméről, Simonról Király Linda. A szerelmesek ezúttal nem szeretnének elszakadni egymástól, a zenész-producer Magyarországra utazott, a magyar nyelvet is elkezdte tanulni. Együtt képzelik el a jövőjüket, már a családalapítás is felmerült közöttük, de egyelőre csak kettejükre szeretnének koncentrálni, egy igazi esélyt adni maguknak.