MBH Bank DVSC

Együttműködési megállapodást kötött Mészáros Lőrinc gigabankja és a Nagyerdei Stadion

Helyi hírek

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank, a DVSC Futball Zrt. és a Debreceni VSC labdarúgócsapatának otthont adó Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft., melynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a létesítmény belső VIP terei.

“A megállapodással újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyünk, hogy gazdasági szerepünk mellett olyan értékeket teremthessünk, amelyekkel aktívan hozzájárulhatunk a közösségi összetartozás erősítéséhez. Külön öröm, hogy támogathatjuk a debreceni stadiont és ezáltal a DVSC-t is, hiszen ez a stadion nem csupán egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ, amelyben a sport, a kultúra és a szórakozás kapcsolódik össze”

– idézte a klub MTI-hez eljuttatott közleménye Puskás Andrást, az MBH Bank vezérigazgató-helyettesét, aki szerint a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei a személyesség és az exkluzivitás, és ugyanezt az élményt szeretnék átadni az idén tízéves stadion látogatóinak is.

Páll László, a DNS Kft. ügyvezetője és Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője arról beszélt, megtiszteltetésnek veszik, hogy a minőségi banki szolgáltatásokkal rendelkező hitelintézet érdemesnek tartja a stadiont arra, hogy exkluzív privátbanki szolgáltatásainak portfólióját erősítse a létesítményben történő “aktív és figyelemreméltó megjelenéssel”.

Az MBH Bank évek óta elkötelezett a sport támogatása mellett, támogatja a labdarúgást, az úszást, a kerékpározást és más egyéb olyan sportágakat, amelyek kiemelten fontosak a hazai sportéletben. Emellett a bank stratégiai partnerségben áll a Magyar Olimpiai Bizottsággal is – áll a közleményben.

Az MBH Bank Nyrt. 99,12%-os tulajdonosa a Magyar Bankholding Zrt. A Magyar Bankholding Zrt. tulajdonosa majdnem 50%-ban Mészáros Lőrinchez köthető, 30,35%-ban a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-n keresztül a Magyar Állam, és valamivel több mint 20%-ot Száraz István birtokol, aki Matolcsy Ádám köréhez tartozik.

Kapcsolódó:

Egyesül az MKB Bank és a Takarékbank, létrejön Magyarország második legnagyobb bankja