Margot Robbie terhes

Margot Robbie gyereket vár

Bulvár

Első gyermekével várandós Margot Robbie, a Barbie és az Én, Tonya című filmek szupersztárja – írja a People.

Bár az értesülést sem a színésznő, sem férje, Tom Ackerley nem erősítette meg, egy lesifotósnak sikerült Robbie-t olyan szettben lefotóznia, amely egyértelművé teszi, hogy Margot gyermeket vár.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filmsvibez (@filmsvibez)

Margot Robbie számára a nagy áttörést a Wall Street farkasa című filben, Leonardo DiCaprio mellett alakított szerepe hozta meg. Martin Scorsese 2013-as filmjében Robbie Naomi Lapaglia szerepét játszotta.

2016-ban megkapta az Öngyilkos osztagban Harley Quinn szerepét, majd rá egy évre jött az Én, Tonya, a Tonya Harding műkorcsolyázó életéről szóló film, ahol Robbi szintén főszerepet játszott, és Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.

A 2018-as Két királynő című filmben II. Erzsébetet alakította, a történelmi dráma másik főszereplője Saoirse Ronan volt, aki Stuart Máriát játszotta.

2019-ben a brutálisan meggyilkolt Sharon Tate-et formázta meg Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjában, ugyanebben az évben szerepelt a szintén nagy sikert hozó Bombshellben (Botrány), majd jött eddigi talán legnagyobb sikere, a 2023-as Barbie főszerepe.