mérnök diplomaosztó

A jövő mérnökei is átvették diplomáikat a Debreceni Egyetemen

Egyetem
Magyar és angol nyelvű ünnepi szenátusi tanácsülések keretében tartotta a Debreceni Egyetem Műszaki Kara diplomaosztó ünnepségeit az intézmény Főépületének Díszudvarán vasárnap. A rendezvényen kitüntetéseket, elismeréseket is átadtak.

A Debreceni Egyetem Műszaki Karán (DE MK) összesen 358-an, nappali tagozaton 200-an, levelező tagozaton pedig 158-an szereztek oklevelet a most záruló félévben – írja a hirek.unideb.hu. A kar dékánja ünnepi beszédében hangsúlyozta: akik az elmúlt években a DE MK-n tanultak, nagyon jól választottak, most értékes diplomával a kezükben távoznak.

Kemény és kitartó munkájuknak egy olyan állomásához értek ma, amelyre egész életükben emlékezni fognak. Legyenek majd büszkék arra, hogy a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kapták diplomájukat. Kiváló képzettségű diplomásokat adunk Magyarországnak, a világnak

– jelentette ki Husi Géza.

A kari vezető azt kérte a fiatal mérnököktől, hogy mivel már megtanultak csapatban dolgozni és problémákat megoldani, ezt a tudásukat használják a jövőben is és legyenek a társadalom hasznos tagjai.