Szabadtéri vigassággal zárja az évadot a Vojtina Bábszínház

Helyi hírek Kultúra

Szabadtéri vigassággal zárja az évadot vasárnap, június 16-án a Vojtina Bábszínház. A hagyományos és mindig népszerű Itt a vége, fuss el véle! 10 órától kezdődik a Nagytemplom mögötti Emlékkertben és kifulladásig, 13 óráig kínál végtelen mókát, kacagást és szórakozást.

S hogy mivel várja a bábszínház a Nagyérdeműt? Gólyalábas csinnadrattával, Kodzsugukila, a boszorkány zenés meséjével bábokkal és különleges hangszerekkel, majd kalandos, színes csapatvetélkedőkkel. A nem versengő hajlamúaknak a csodálatos Reschofsky György, alias Vas Laci zenél, míg a nemcsak csodálatos, ámde hajlékony Vadászi Tami akrobatikus gyerekjógára invitál. Lesz még táncház, babusgató a legkisebbeknek, kézműves és bábkészítő foglalkozások minden mennyiségben, majd a Vojtina24, a bábszínház frissen verbuválódott zenekara is fellép csak erre az alkalomra válogatott, kihagyhatatlan dalokkal.

A rendezvényre 1 éves kor alatt a belépés díjtalan, 1 éves kor felett a helyszínen 2000 Ft/fő, kedvezményes jegyár három vagy több fős családok részére 1.700 Ft/fő.

További engedményt kaphatnak – 1500 Ft/fő –, amennyiben elővételben vásárolják meg a jegyeket június 14-ig a Vojtina Bábszínház jegypénztárában.