Beszakadt aszfalt Debrecen és Józsa között

Debrecen több pontján is jelentősebb forgalomkorlátozások nehezítik a közlekedést

Helyi hírek

A debreceni polgármesteri hivatal arra kéri a közlekedőket, hogy az említett helyszíneken elővigyázatosan, a kihelyezett ideiglenes forgalmi jelzéseknek megfelelően közlekedjenek.

Beszakadt az aszfalt Józsán

Debrecen-Józsán a 35. számú főút belterületi szakaszát víziközmű-hibaelhárítás miatt 2023. június 9-től teljes szélességében lezárták. A terelőútvonal Hajdúböszörmény irányából: Gönczy Pál utca – Felsőjózsai utca – Sillye Gábor utca – Harmat utca. A terelő útvonal Debrecen irányából: Szordasi út – Meszesi utca – Tokaji utca – Bocskai István út. Az érintett helyi autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek. 

A rendkívüli időjárás miatt egy rakás debreceni buszjárat terelőútvonalra kényszerül

Az átmenő forgalomban közlekedők Debrecen-Józsát Hajdúböszörmény irányából és Debrecen irányából is egyaránt – amennyiben tehetik – az M35-ös autópálya használatával kerülhetik el!

A teljes lezárás előreláthatólag 2023. június 20-ig (kedd) tart.

A Hunyadi utcán is fennakadás várható

Távhő-gerincvezeték felújítását végzik a Hunyadi utca Füvészkert utca és Bethlen utca közötti szakaszán 2023. június 19. (hétfő) és 2023. július 30. között. A Hunyadi utca páros oldalában lévő autóbuszsávot és a mellette lévő forgalmi sávot lezárják. A járműforgalom sávelhúzással 2×2 sávon biztosított lesz.

Vasúti átjárót újítanak fel a Vezér utcánál

A Vezér utcai vasúti átjárót felújítás miatt 2023. június 21. (szerda) 15:00 óra és 2023. június 23. (péntek) 18:00 óra között teljes szélességében lezárják. Az ipari park megközelíthetősége a járműforgalom számára a Balmazújvárosi út – Domokos Márton út útvonalon keresztül lehetséges. A kivitelezés az esti órákban történik, nap közben a 7:00 és 19:00 óra közötti idősávban a gyalogosforgalom áthaladását biztosítják.