Novozánszki VV Fanni

Rettegett a haláltól VV Fanni

Ország

A tegnapi tárgyaláson az ügyészi perbeszédből derült ki, hogy VV Fanni rettegett a haláltól, rossz érzése volt élete utolsó hónapjaiban.

A keddi perbeszédből sokkoló, új információk is kiderültek. Megtudtuk például, hogy a szakértők szerint körülbelül három deciliternyi vér szivároghatott ki a csomagtartóban hurcolt fiatal lányból, de arra már sosem derül fény, hogy ekkor még élt, vagy már halott volt… – írja a Bors.

De az is kiderült, hogy Fanni naplót írt, melyben lejegyezte, hogy a halála előtti időszakban nagyon sok pénze volt, volt, hogy egy hónapban 2-2,5 millió forintot is megkeresett a testéből. Bár a sok pénz miatt jól ment a sora, egyre jobban rettegett a haláltól, pedig nem fenyegette meg senki. Valamiért azt hitte, hogy meg fog állni a szíve, ezért igyekezett egészségesen élni. De attól is tartott, valaki rátör az otthonában, amitől olyan szinten rettegett, hogy senkinek nem adott kulcsot a lakáshoz, még a szüleinek sem.

Az egykori ValóVilág sztár 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt, holttestét azóta sem találják.

Az ügyész életfogytig tartó szabadságvesztést kért B. Lászlóra, akit Fanni megölésével gyanúsítanak. A tárgyalás csütörtökön folytadódik.