Szilágyi Liliána

Újra úszni kezdett Szilágyi Liliána

Ország

Szilágyi Liliána hosszú hónapok után újra megszólalt, elmondta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Az úszó decemberben állt ki a nagyvilág elé és mondta el, hogy gyermekkorában az apja zaklatta őt. Aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban is, hogy húga, Gerda az apjával maradt és kiáll Szilágyi Zoltán mellett, aki ellen vizsgálatot is indítottak.

Azóta nagy volt a csend Liliána körül, de most elmondta, volt oka a visszavonulásának. Szilágyi Liliána majd’ két hónap elteltével ismét megosztott egy bejegyzést az Instagram-oldalán, a Blikk vette észre.

A decemberi megszólalásaimat követő csendes, kommunikáció nélküli hetek mögött tudatosság húzódott. Egyrészről nem szerettem volna a nagy nyilvánosság előtt üzengetésekbe kezdeni olyan dolgokról, melyek nem oda tartoznak, másrészről nekem is fel kellett dolgoznom életem egyik legnehezebb döntését és annak hozadékait lelkileg

– kezdte posztját Liliána, aki rengeteg üzenetet kapott, sokszor olyat is, melyben mások megrázó, személyes történeteiket osztották meg vele. Liliána azt is elárulta, tanulni, képezni fogja magát, hogy a megfelelő ismereteket elsajátítva tudjon segíteni másoknak is, akik hasonló nehézségeken mentek keresztül.

Az elmúlt időszak mindemellett a sportról szólt, elkezdtem újra az úszást és Győrbe költöztünk

– írta meg a jó hírt Liliána. Újra vannak céljai a medencében is. Erről és minden egyébről megoszt majd a jövőben információkat követőivel, bízva abban, hogy ez megfelelő motivációt, netán támaszt is tud nyújtani másoknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés