Sikeres ügyvéd Mádai Vivien szerelme

Ország

Mádai Vivienre újra rátalált a szerelem. Kiderült, egy sikeres ügyvéd az új párja.

Mádai Vivien először 2011-ben ment férjhez, de házasságuk Bencével nyolc hónappal később végetért. A műsorvezető 2013-ban találkozott a jóképű fogorvossal, Zoltánnal, akivel első látásra egymásba szerettek. 2014-ben házasodtak össze, egy gyermekük született. Hét évig voltak együtt, de kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, s bár igyekeztek megoldani a problémáikat, házasságuk válással ért véget tavaly.

Úgy tűnik, Vivienre harmadszor is rátalált a szerelem. Már tavaly év végén megosztott néhány olyan fotót közösségi oldalán, melyek egy férfi jelenlétét sejtetik, januárban pedig egy olyan fotót posztolt, melyen az látszik, Vivien eljegyzési gyűrűt visel.

A Borsnak sikerült megtudnia, hogy Mádai Vivien választottja egy igen sikeres ügyvéd, szakmája egyik kiválósága, nemzetközi szinten is elismert szaktekintély. A lap szerint a magasan iskolázott és emellett az átlagosnál is sármosabb férfi fiatalos, de korban tökéletesen illik Vivienhez, a csinos műsorvezető egyik munkatársa mutatta be őket egymásnak. Akik már találkoztak velük, úgy látják, tökéletesen összeillenek. Hogy kilétét mikor fedi fel Mádai Vivien, azt egyelőre nem tudni.