Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ebből él Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ország

Tápai Szabina a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Három Igazság című műsorábn mondta el, miből keresik a kenyerüket jelenleg.

A házasok – akiknek épp a válásáról pletykálnak –  15 évvel ezelőtt találkoztak egy edzőtáborban. 2013-ban házasodtak össze, három gyermekük született, Bence 2013-ban, Milla 2018-ban és Bella 2021-ben.

Sportolóként ismertük meg őket, ma már mindketten az üzleti életben tevékenykednek. Többek között erről is beszélt Szabina Palik Lászlóéknak.

A férjemnek van egy vállalkozása, egyedi tervezésű és gyártású bútorokat készítenek. Előtte volt egy másik vállalkozása, az is megy még, de annak a Covid kicsit betett. Én reklámokból élek, amiket az Instagram-oldalamon értékesítek, erre van több éve egy cégem. Egy webshopunk is van, ami ruhákkal foglalkozik

– írta meg Tápai Szabina szavait a Femina. Az egykori kézilabdázó utálja az influenszer kifejezést, ő a követőtáborát még sportolóként kezdte el felépíteni. Szerinte a mai fiataloknak is előbb le kellene tenniük valamit az asztalra, és a teljesítményük alapján véleményvezérré válni.

Mögöttünk van már egy sportolói karrier, én egy anyuka vagyok három gyerekkel, örülök, hogy megtehetem azt, hogy nem reggel nyolcra járok be dolgozni, négyre érek haza, és össze kell rakni a házat, a gyerekeket, hanem otthonról meg tudom oldani

– beszélt a mindennapjairól Szabina, aki nagyon boldognak és nyugodtan érzi magát gyermekei születése óta, de szeretne új célt is felállítani, mert úgy gondolja, amit korábban kitűzött magának, azt már elérte.