Fekete Vonat

Megszólalt a Fekete Vonat egykori zenésze, Beat, miután elrabolták a lányát

Ország

A rendőrség körözést adott ki, miután elrabolták Fehér Tibor, ismertebb nevén Beat lányát, Fehér Tünde Amandát.

A 16 éves lányt kedden látták utoljára, akkor egy fiú kicsalta a házukból és beültette autójába.

A fiú a roma hagyományoknak megfelelően akarta elszöktetni Tündét. A fiatalok közösségi oldalon folytott levelezéséből kiderül, hogy Tünde azonban ezt nem szerette volna, azt írta a fiúnak, hogy találkozik vele, de nem hagyja ott a szüleit, mert nem akar fiatalon férhez menni, még tanulni szeretne, egyetemre járni.

Ehhez képest a keddi találkozón beült a fiú autójába és azóta nem látta senki. Mintha a föld nyelte volna el – írja a Bors. A lapnak így nyilatkozott Beat:

Se éjjelem sem nappalom, kedden este eltűnt a lányom. Szöktetés áldozatai lettünk. Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú.

A lapnak a Fekete Vonat egykori zenésze azt is elárulta, hogy a fiú szülei megkeresték őt, hogy megbeszéljék a lány jövőjét.

Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők össze-vissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit a testvérét és az itteni életét.

Beat feljelentést tett a rendőrségen, és nagyon reméli, hogy minél hamarabb visszakapja a lányát. Ő maga bár sejti, merre lehet a lánya, véletlenül sem szeretne önbíráskodni, törvényt szegni, a hivatalos útban bízik.

Fotó: Facebook/BEAT