Jordán Adél elárulta: a lányokat szereti

Ország

A Jordán Adél című előadást agusztus 5-én mutatták be. Az őszinte előadásban a színésznő bevallja: meleg.

Jordán Adél színésznő, Lázár Kati színésznő és Jordán Tamás színész lánya az előadás során végig saját útját keresi, az előadás tétje, hogy felmérje, hogyan tud az ember túljutni a nehézségeken, hogyan tud szembenézni mindennel, önmagával. Jordán Adél egy korábbi interjúban már utalt arra, hogy bele fog állni a melegellenes kampányba. Így aztán nem is annyira meglepő, ami a színpadon történt.

Az előadásbeli Jordán Adél az útkeresése során eljut a mai, már nyugodtnak és végre önazonosnak tűnő élethelyzetéig. Ekkor egy jelenetben a Székely Krisztát, a Katona József Színház rendezőjét játszó színész odaáll a Lázár Katit játszó színész elé, hogy elmondja neki: amióta egymásra találtak Adéllal, ők ketten őszintén szeretik egymást, hiába felel erre úgy az előadásbeli Lázár Kati, hogy

de Adél lány, és te is lány vagy, és ebben semmi nem stimmel!

– írja a hvg.

A jelenet azzal zárul, hogy az anya végül azt mondja: ha tényleg igaz, hogy ez a nő szereti, óvja és a párjaként boldoggá teszi a lányát, akkor az igazából épp elég is.

Jordán Adél coming out-ja nagy port kavart. Öt évig élt együtt Fenyő Ivánnal. Férjhez ment Keresztes Tamáshoz, akitól egy fia született 2010-ben. Szakításukat 2020-ban jelentették be.