Gyenesei Leila.

Félmeztelenül pózol Gyenesei Leila, a karcsú olimpikon

Ország

Félmeztelen fotót osztott meg magáról Gyenesei Leila. Mindössze egy szál tanga fedi tökéletes vonalait.

Gyenesei Leila 2006-ban sífutóként vett részt a torinói téli olimpián, 2008-ban női egyéniben indult öttusában a pekingi nyári olimpián. A magas, karcsú sportoló ma már édesanya és televíziós riporterként dolgozik. Nagyon szexi fotót osztott meg magáról Instagram oldalán, melyen nem visel semmi mást, csak egy apró tangát.

Nem tudom, ki bűnösebb: a szerző vagy a múzsája? Ez a kérdés vajon felmerülhet, vagy nem a mai világban? Álszentek vagyunk, vagy nem? Egy anyuka, egy sportoló, egy dolgozó nő képe ez… Se több, se kevesebb! A Balaton csillogó vízében való gyönyörködés pedig megihlette a Szerelmemet!

– írta a fotóhoz. A gyönyörű Gyenesei Leila szerelme Monoki Lehel, a Digi Sport műsorvezetője, aki nemrégiben jelentette be, hogy 12 közös év után augusztustól új csatornán folytatja pályafutását. Hogy hol, azt nem árulta el, de hamarosan úgyis kiderül. Addig is még élvezi a nyaralást a tangában szexiző Leilával a Balatonnál, aki 5 évig dolgozott a Digi Sportnál, és most szintén váltani készül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Gyenesei Leila (@leilagyenesei) által megosztott bejegyzés