Volt fidelitasos, az orbanviktor.hu korábbi üzemeltetője lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese

Ország

Nem úgy volt, hogy Gyurcsány verte szét?

A Mandiner információi szerint Balogh Ákos Gergely, a Főszerkesztők Fórumának elnökségi tagja, a Mandiner volt főszerkesztője, a Corvinus Egyetem volt kommunikációs igazgatója lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese.

Korábban Balogh volt a Fidelitas-lapként indult Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője, de foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is, 2010 és 2014 között az orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette.

Könyvkiadásban is aktív, a Reakció Kiadó Kft. tulajdonosa, így többek között a Máglyatűz című geopolitikai thriller kiadója.

A kormánymédia korábban azt szajkózta, hogy – mint annyi mindent – Gyurcsányék verték szét az Indexet egy ellenzéki belharc következményeként.

Leszóltak a pártközpontból: “Gyurcsány verte szét az Indexet”

A hírigazgató is kormánybarát laptól érkezhet

Az InfoRádió egykori felelős szerkesztője lesz az Index.hu hírigazgatója – értesült a Media1. Fekete-Szalóky Zoltán az elmúlt évben az Országút című kormányközeli kulturális-közéleti lapnál dolgozott szerkesztőként.

A médiaügyekkel foglalkozó portál azt írta, hogy Fekete-Szalóky Zoltán átigazolásáról több forrásból is értesültek, elhangzott például a neve azon a múlt heti, átadás-átvétellel kapcsolatos értekezleten is, amelyen a távozófélben lévő egyik indexes munkatárs is részt vett.