Tízéves kisfiúval közösült rendszeresen egy komádi nő

Rendőrség

Jogerős döntést hozott hétfőn a Debreceni Ítélőtábla: F. Julianna ügyében. A vád: folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntette és folytatólagosan elkövetett megrontás bűntette volt.

A vádirat szerint 

Az első fokon eljárt debreceni Törvényszék 2016 márciusában F. J. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott büntetése 2/3 részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen az ügyész a vádlott terhére, a kiszabott büntetés súlyosításáért fellebbezett a vádlott és védője felmentésér illetve enyhítésért fellebbezett.

Megrontotta, majd megfenyegette a gyermeket

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2009 év végén a vádlott és az akkor 10 éves kk. Gy. E. sértett, Komádiban ketten voltak otthon. A vádlott a kisfiú nemi szervét ruhán keresztül simogatta. A gyerek nem értette, hogy mi történik vele ezért elszaladt.

A vádlott felszólította a kisfiút,hogy el ne mondja a szüleinek ami történt, mert akkor nagy baj lesz. Ezt követően mintegy másfél hónap múlva a vádlott hasonló módon közeledett a sértetthez, majd közösült is vele. F. Julianna havonta, kéthavonta behívta a sértettet a lakásába, és amikor az élettársa nem volt otthon, több alkalommal közösült a sértettel. Többször azzal fenyegette a kisfiút, hogy ha nem megy be hozzá, akkor lemondja a szüleinek a történteket. A későbbiek során, amikor már a fiú a 12. életévét betöltötte, magától is átment a vádlotthoz. Az utolsó alkalom 2013 augusztusában történt. Ezt követően a fiú egy másik településen tanult tovább, párkapcsolatot alakított ki, így F. Juliannával való kapcsolata véget ért. 2014 júliusában a vádlott bejelentette, hogy gyermeket vár a sértettől. A vádlott tagadta a bűncselekmény elkövetését.