Baleset történt a téglási vasúti átjáróban – Videóval

Rendőrség

Téglás belterületén, egy vasúti átjáróban ütközött össze egy vonat és egy személygépkocsi. A balesetben egy fő könnyebb sérülést szenvedett.

teglasbaleset
21:19

Megindult a forgalom

A vasúttársaság hétfő este 21 óra körül közölte, hogy az egyik vágányon megindult a vonatközlekedés, a másik pálya viszont  még nem használható. A késések csökkennek, de a menetrendszerű vonatközlekedés csak kedd hajnalra áll helyre – tették hozzá.

19:27

A Mávinform szerint a fénysorompó jól működött az átjáróban.

Demeter Erika, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a Debrecen felől Nyíregyháza irányába közlekedő Intercity Téglás belterületén, a vasúti átjáróban ütközött össze egy személygépkocsival.

Rácz Máté megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a személygépkocsiban ketten utaztak, egyikőjük könnyebben megsérült, a vonaton senki nem sérült meg.
A MÁV az adott pályaszakaszt lezárta. A Mávinform közleménye szerint amíg a vonatközlekedés szünetel, a vonatok helyett buszok járnak Debrecen és Nyíregyháza között.

A Mávinform tudatta azt is, hogy a fénysorompó jól működött a vasúti átjáróban.

17:30

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 28-án 17 óra 20 perc körüli időben a Debrecen felől Nyíregyháza irányába közlekedő intercity vonat Téglás belterületén, a vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Téglás felől Bököny irányába közlekedő személygépkocsival.

Videó: Magánarchívum

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.